Naujienos

Knyga „Maisto produktų technologija. Teoriniai aspektai ir rekomendacijos bakalauro baigiamajam darbui“ studentams

2018-04-04

Ieškodama inovatyviausių studijų metodų, pažangiausių maisto technologijų diegimo gamyboje pavyzdžių, taikydama naujausius pasaulio pasiekimus maisto tvarkymo srityje, Alytaus kolegija bendradarbiauja su Lietuvos ir Europos aukštosiomis mokyklomis, rengiančiomis maisto technologijų srities specialistus. Glaudus ir produktyvus Alytaus kolegijos bei KTU maisto mokslo ir technologijos katedros mokslininkų bendradarbiavimas realizuojant Maisto produktų technologijos studijų programą, vainikuotas knygos „Maisto produktų technologija. Teoriniai aspektai ir rekomendacijos bakalauro baigiamajam darbui“ išleidimu. Mokslinės publikacijos bendraautoriai yra KTU mokslininkas dr. Aloyzas Gudonis, Inžinerijos ir biomedicinos fakulteto dekanas, Maisto produktų technologijos studijų programos koordinatorius Sigitas Naruševičius bei Vadybos ir administravimo katedros lektorė Milda Budrienė. 2018 m. kovo 6 d. Alytaus kolegijoje vyko šios knygos pristatymas, kuriame be kolegijos studentų, dėstytojų, autorių dalyvavo ir gražus būrys socialinių partnerių – maisto tvarkymo įmonių specialistų ir vadovų.

 

Komentarai

Įveskite vardą
Įveskite el. pašto adresą

sixteen − twelve =

Kitos naujienos

Į viršų