2018 m. kovo 13 d. Maisto produktų technologijos studijų programos II kurso nuolatinių studijų studentai su programoje dėstančiais dėstytojais lankėsi UAB „Rivona“ Alytaus pieninėje. Čia jie susipažino su technologijos proceso naujovėmis, produkcijos asortimentu, darbo organizavimo pakeitimais robotizuojant gamybą. Sužinojo, kad artimiausiu metu ir Alytaus pieninėje bus pradėta fermentinių sūrių gamyba. Įmonės gamybos vadovė Laima Balionienė pakvietė atlikti naujausių gaminių juslinį vertinimą, o juos įsigyti „Norfa“ prekybos tinklo parduotuvėse.
Naujienos
Kitos naujienos
-
Viena kryptimi su socialiniais partneriais | Kauno kolegijos Alytaus fakultetas ir Merkinės globos namai pasirašė bendradarbiavimo sutartį
-
Viešojo kalbėjimo konferencija jaunimui: „Nuo viešo kalbėjimo baimės iki krizių komunikacijos“
-
Atradimai po palme: „Erasmus+“ praktika Tenerifėje
-
Pažadink startuolį savyje, Kauno kolegijos Alytaus fakultete | Sunrise Tech Park | Startup_Lab renginys
Komentarai