Naujienos

Dr. Aloyzo Gudonio knygos pristatymas

2015-12-10

2015-12-04 kolegijoje vyko KTU mokslininko, Maisto mokslo ir technologijos katedros docento, dr. Aloyzo Gudonio knygos „Gyvūninio maisto technologija ir inžinerija“ pristatymas. Autorius, kaip gražų su Alytaus kolegija bendradarbiavimo ženklą, šią knygą dedikavo Maisto produktų technologijos studijų programos studentams. Vadybos ir inžinerijos fakulteto dekanas Sigitas Naruševičius, kaip maisto pramonės specialistas praktikas, pakviestas šią knygą recenzuoti kartu su KTU Maisto mokslo ir technologijos katedros vedėja, dr. Loreta Bašinskiene. Knygos pristatyme dalyvavo Maisto produktų technologijos studijų programos rėmėjai, socialiniai partneriai iš maisto gamybos įmonių: Rita Raklevičienė, UAB „Riamona“ gamybos vadovė, Laima Balionienė, UAB „Rivona“ Alytaus pieninės gamybos vadovė, Neringa Radžiukynienė, UAB „Metelių žuvis“ direktorė, Justina Sarneckienė, AB „Alita“ gamybos padalinio specialistė, AK Mikrobiologijos ir sanitarijos dalyko dėstytoja. Kolegijos direktorė docentė Danutė Remeikienė tarė gražius padėkos žodžius knygos autoriui bei įteikė nuostabią rožių puokštę. Savo ruožtu docentas, dr. Aloyzas Gudonis patikino, kad bendradarbiavimas su mūsų institucija ir bendravimas su darbuotojais jį įkvepia tolimesniems darbams, kurių jo planuose apstu. Po knygos pristatymo visi jame dalyvavę buvo pakviesti Alytaus pieninėje pagamintų gaminių iš pieno degustavimui. Jusliniam vertinimui buvo pateikta: Lietuviškas sūris 22 proc. riebumo, Lietuviškas sūris 22 proc. riebumo su kmynais, Saldus sūris su spanguolėmis, „Piemenėlio“ vanilinis plombyras ir pieno išrūgų gėrimas „Pieno šampanas“. Visi šie degustuoti gaminiai sulaukė aukščiausių vertinimų.

Komentarai

Įveskite vardą
Įveskite el. pašto adresą

17 − eight =

Kitos naujienos

Į viršų