1000 SPAUSDINTŲ IR SKAITMENINIŲ PRATYBŲ PROFESINĖS KOMUNIKACIJOS EFEKTYVUMUI (COMPRO1000) (2016-1-FR01-KA202-023976)

Print

PROJEKTO TRUKMĖ:2016-2019

KOORDINATORIUS:AB Rivage Pro – Mokymų inžinerijos įmonė (Prancūzija)

PROJEKTO PARTNERIAI

  • Alytaus kolegija (Lietuva)
  • GIP- FC – Reims akademijos tęstinio mokymodepartamentas (Prancūzija)
  • Pedagoginio turinio kūrėjų įmonė – EURO CORDIALE a.s.b.l. (Liuksemburgas)
  • August-Sander-Schule mokykla (Vokietija)

Organizacijos, dalyvaujančios projekte įsigilins į jaunimo komunikacinių kompetencijų   efektyvinimo aspektus ir tenkins jų poreikius adaptuojant atviros prieigos pedagoginį- edukacinį, interaktyvų įrankį internete.

APIE PROJEKTĄ

 Mokomasis rinkinys „1000 spausdintų ir interaktyvių pratybų profesinės komunikacijos tobulinimui“, anglų, prancūzų, vokiečių, bulgarų, lietuvių ir latvių kalbomis, skirtas moksleiviams, studentams, suaugusiems besimokantiesiems ir jų mokytojams bei švietėjams kaip profesinės komunikacijos, kalbos metodas.

Visos pratybos yra nemokamai ir laisvai pasiekiamos internete.

Mokomasis rinkinys yra skiriamas šiems gebėjimams tobulinti:

  • Kalbėjimo technikos išmanymui
  • Gebėjimui rasti reikalingą informaciją ir reikalingus dokumentus
  • Gebėjimui suprasti žinutę
  • Gebėjimui įvertinti gautą žinutę

Šie sisteminiai gebėjimai tobulinami per 122 kitų, smulkesnių gebėjimų ugdymą, kurie sudaro kompetencijas, reikalingas darbo rinkoje. Šių, smulkesnių gebėjimų ugdymas suskirstytas į tris sunkumo lygius:
Diagnostinis rinkinio testas leidžia nusistatyti individualaus ugdymo tempus, o rinkinio baigiamuoju testu galima nuodugniai įvertinti mokymosi pasiekimus.
Mokomasis rinkinys yra pagalbinė priemonė, nes jo esmė – pratybos, profesinės komunikacijos teorijos naudojama labai minimaliai.

PROJEKTO TIKSLAS

Jau išleistą anglų, prancūzų, vokiečių, bulgarų, olandų kalbomis mokomąjį rinkinį adaptuoti Lietuvos ir Latvijos švietimo sistemoms ir kalboms

INTELEKTINIAI PRODUKTAI

  1. 1000 dokumentų PDF formatu bus įkelta į tam skirtą interneto svetainę. Šios pratybos galės būti naudojamos ir kaip kalbos mokymosi pradinio etapo metodas, todėl, kad jos turės visų aprašyme minėtų kalbų versijas.
  2. 1000 interaktyvių pratybų ir jų vaizdo iliustracijų, adaptuotų Lietuvai ir Latvijai. Pratybų atlikimo metodika bus demonstruojama vaizdo iliustracijomis.

http://www.euro-cordiale.lu/compro/index_en.html